Årets gang 2011
Det nye år startede stille og roligt på "gedefronten". Alle geder og et par gimmer nød det stille liv i stalden. De 7 bukke var også på stald, men havde mulighed for at kunne gå udenfor. Men "føj", med al den sne og sjap, så er det bedre at blive indenfor.......

I starten af februar kørte vi afsted til Hobro med 3 dyr, 2 bukke og en gimmer. Dyrene skal 6 måneder i karantæne inden de skal videre til Sverige ( se afsnit "eksport til Sverige").

Sidste år i juli købte vi en ny buk "Høgholt´s Monty" hos Tessa og Eigil. En flot og meget omgængelig buk. Han skal være vores nye "avlsbuk". Inden længe skal vi se resultater af hans "arbejde".......... Vi venter spændte.
Marts 2011

Endelig kom de små kid. Vi havde 6 geder, der skulle læmme i år. Inden for 5 dage kom 12 flotte, levedygtige kid. Så "Monty" har gjort sit arbejde godt. Der kom ialt 8 gimmerkid og 4 bukkekid, så vi var rigtig godt tilfredse.
Der er liv og glade dage i gedestalden igen.......

Maj 2011

Græsset er grønt, og det er tid for alle gederne at komme ud på græs. Det er altid sjovt at "se gederne danse". Mødrene farer afsted mod det saftige græs, skidt med ungerne...... Det kan så være lidt af et projekt, at få 12 små forvirrede dyr til at gå i samme retning........
Endelig kunne kiddene komme i nærkontakt med hinanden. Der er ikke noget så sjovt som små kid, der styrter afsted og hopper og springer.

Åbenrå dyrskue nærmer sig. I år skal vi have 2 geder og 2 bukke med til bedømmelse. De får lidt ekstra foder, blir nusset og striglet, så de forhåbentlig blir flotte at se på.